červenec

26.07.2011 07:38

Ten jsme začli trochu jinou akcí tady kousek za humny :-D v Mrákově u Domažlic bylo MČR NO IPO3 tentokrát nás jelo víc tak jsem se nebali vlka nic :-D Ubytování jsme měli díky Vlastíkovi v krásné lesnické chatě kousek od Mrákova. Sendy byla doma a jely jenom ohaři. Venčila jsem Freminku,Axinku a byla ve stánku a sem tam zkoukla nějakého závodníka.

Pak jsme měli prodloužený víkend ve Vizovicích s hlídáním bíglíků a baráčku před fanoušky mastru:-)

Od 18.-22.jsem vedla společně s Ivčou příměstský kynologický tábor,měli jsem 13 dětí a 13 jejich pejsků. Všichni byli hodní a myslím že spousta měli obrovské pokroky ve výkonech.Spousta fotek zde: https://www.psitabor.estranky.cz/clanky/rok-2011-prvni-turnus/

23.7.jsme jeli na závody do Štipy (Kostelec) https://zavody.websnadno.cz které opět pořádaly holky Anetka s Deniskou a opět jako každý rok to byla akce ve velkém stylu a jako vždy perfektně zmáknutá. Závodily všechny tři, Darinka začla ráno na poslušnosti, dali jsme si trochu větší laťku,ale aspon víme co máme dohánět :-) ale nakonec v pokročilích byla na 10.místě v agility zač. 4.místo a na výstavě 2.místo Ginuška se na agi diskla a Sendy ve veteránech 1.místo.

Musíme poděkovat Pavlíkovi že s náma všude jezdí,pomáhá a je nám oporou a určitě ho to moc baví :-)