důležité věci co nám chyběli napsat :-)

18.02.2014 00:00

11. 5. 2013 jsme se s Darrou Sachmet zůčasnily zkoušky vloh ohařů pořádané mysliveckou jednotou Tečovice. Počasí nám moc nepřálo a bylo to náročné a strááášně zdlouhavé, déšť a déšť a déšť.  Hlavní rozhodčí pan Grossmann a rozhodčí pro ohaře pan Růžička.                                                              A výsledek I.cena 223/228 bodů 2. místo nos 4.

 

Darra Sachmet složila 16.6.2013 podzimní zkoušky v I.ceně na 285 bodů nos 4.
V tom pařáku se divím že jsem všichni nezdechli. Já mám spálené ramena,měla úžeh a hvězda včerejšího dne se zblila jak šakal až dnes ale hlavně že je to doma a jsem na ni hrdá, že zvládla běhat jako jediný pes v naší skupině až dokonce tak jak se má a dostala pochvalu za učebnicové aporty.

 

31.8.2013 klubová výstava KCHVO Humpolec
Darra Sachmet výborná 3. a pak jsme prošli u komise výběru do chovu. Takže máme doma CHOVNOU FENU

 

V červenci jsme měli skělou dovolenou v Krkonoších a už už jsem byla na dosah mého snu zdolat naši nejvyšší horu, ale vzhledem k tomu, že s náma byl Mates synovec a Ginuška už měla nohy jak konve a začal se pomalu blížit večer jsme to posledních 7km před vrcholem vzdali a metli zpátky aby jsme nezatměli, ale zase máme další léto co dělat :-) Ovšem druhý den jsme si to vynahradili na Labské Boudě náááádhera.

V srpnu týden na Šumavě se skvělou partou lidí, mezi ovčákáma,choďákama a maliňákama se naše tři děvčata opravdu vyjímala :-)

 

Zbytek roku pár agility závodů a hlavně spousta výletů a procházek s naši kamarádkou Peťou a Delčou.

 

A jinak Sendy bojuje je to holka čiperná, sice teď v zimě stávkuje chodit na nějaké procházky,ale babička má na to nárok. Takže si poňufá na zahradě a jinak odpočívá. Gina nám začíná taky babičkovatět a Darča pořád stejná jenom už je to dáma :-)